-LaGi-LaGi taG-


In The Name of ALLAH,Most Gracious Most Merciful...
Holy Prophet Muhammad, peace and blesssings be upon him and his Household (Ahlul Bayt).


ana ditag lagi..hee..kali ni dari seorang rijal..iaitu AKHI NASIR..
syukran ya akhi kerana meng"tag" ana..kali ni tag ana lain sket..
sebelum nih kena jawab soalan n bla...bla..bla..but for this time,juz copy n teh...huhu..


ape nak buat ea dengan tag nih..??newey,cara die simple jer..

١-copy gambar amal Islam di atas..copy satu post ni pun tak mengapa..cuma tukar sket yg mana tak berkenaan.. mudah dan menjimatkan masa..harapnya begitu la..

okay??

٢-kemudian pilih 10 orang sahabat anda dan wajibkan mereka melakukan perkara yang sama. Ingat..!!!10 orang tahu.. Lebih2??? lagi bagus. Kalau nak bagi semua..??amat digalakkan..

orait??

٣-gambar ini hak cipta tidak terpelihara..jadi sebar-sebarkanlah ye..

yallah..!!!^_^

٤-perkara yang wajib anda lakukan?? senang jer..lakukan apa yang ditulis dekat gambar diatas..kalau tidak nampak??zoom la..

insyaALLAH..

10 orang yang terpilih untuk terima tag nie:_
♥ UKHTI NURIRSYAD ♥
♥ UKHTI NURUL IMAN ♥
♥ UKHTI SHAHIDAH ♥
♥ UKHTI NORULLISZA ♥
♥ SYAUQAH MUJAHIDAH ♥
NUR_ISLAM

yang tak appear nama dia kat sini, kalau rajin nak buat tu..amat dialu-alukan..tafadhol..=)

...wassalam..

3 leave ur comment here:

NURA said...

salam sobat
selamat ya atas AWARDnya,,semoga tambah semangat blogging dan sukses selalu ya,,

terimakasih ya,,AWARD ini diberikan juga untuk saya.

NoRuLLiSzA eL FaRiSi said...

salam dik..
ramadhan kareem..
akak dah buat tag ni.. n gmbr pun dh letak di blog.. syukran :D

♥Niesa' imana♥ said...

to mbak nura:
syukran a'la kulli hal..=)
sama2..

to kak norul:
salam,kak..
afwan..=) syukran atas kerjasama..
apa yang penting,"KERJASAMA"..hehehe..
ramadhan kareem..^_^